Date: 31/08/2026

By: mostbet_cnEl

Subject: mostbet kod promocyjny 2026

Siedze na Mostbecie jakies pol roku w wiekszosci sloty od czasu do czasu cos z live. Trafilem tam bo kolega z pracy gadal o tym specjalnie sie nie nastawialem. Biblioteka gier jest spory — cos kolo 3 tysiecy pozycji Pragmatic NetEnt i Playn GO Yggdrasil. Book of Dead siedzi u mnie na skrotach choc w ostatnich tygodniach ogrywam nowsze rzeczy z Yggdrasil. Minus ktory musze wypisac to filtrowanie gier — dziala tak sobie. Ale ogolnie jest ok. Sekcja live to glownie Evolution i w tym miejscu nie ma sie do czego przyczepic — stoliki po polsku tez sie trafiaja a Crazy Time oglada sie lepiej niz niejeden serial. Bonus powitalny na Mostbet to 125 do pierwszego depozytu plus 250 free spinow nie wszystko naraz. Warunek obrotu wynosi x60 co nie jest miodem min. depozyt to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal swiezych ofert to warto zerknac na Mostbet no deposit bonus – przegląd warunki i krok po kroku jak go odebrać przed pierwsza wplata. Zakladanie konta zajela mi jakies 3 minuty KYC niecala dobe. Kase wyciagam najczesciej na Skrilla leci jakies kilka godzin. Przez karte czekalem dwa dni BTC ponoc idzie najszybciej ale nie sprawdzalem. Neteller dziala no i standardowe przelewy. Czat w Mostbet jest po polsku chociaz momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — zalatwili to dosc sprawnie. Dzialaja na licencji Curacao to nie jest maltanskie CEG. Apka na Androida nie krzaczy sie choc na iOS jest to mniej wygodne.

New comment